Grafički dizajn

Izrada logotipa

Za našeg klijenta, OPG Maxime Iratus, specijaliziran za proizvodnju ljutih i egzotičnih paprika te umaka, kreirali smo logo.

Cilj dizajna bio je stvoriti prepoznatljiv i snažan vizualni identitet koji će privući pažnju kupaca i jasno prenijeti poruku o jedinstvenosti i kvaliteti proizvoda.

Ovim dizajnom istaknuli smo njihovu strast prema proizvodnji vrhunskih ljutih paprika i umaka, osiguravajući im konkurentsku prednost na tržištu.

Kreirali smo prepoznatljiv i autentičan logo za “Madjar” koja se bavi uslužnim djelatnostima.

Naš moderni pristup dizajnu loga naglašava jednostavnost i čistu estetiku, čime se postiže snažan vizualni dojam.

Osim toga, logo smo uspješno implementirali na majice, što dodatno pojačava prepoznatljivost brenda i stvara jedinstvenu marketinšku priliku.

Dizajn ambalaže

Za OPG “Maxime Iratus,” specijaliziran za ljute i egzotične paprike te umake, osmislili smo jedinstvenu ambalažu koja reflektira intenzitet i kvalitetu njihovih proizvoda.

Dizajn ambalaže naglašava vrhunsku ljutinu i jedinstvenost svakog proizvoda, čineći ih vizualno privlačnima i prepoznatljivima na tržištu.

Ovaj projekt pokazuje našu posvećenost kreiranju dizajnerskih rješenja koja ne samo da zadovoljavaju estetske standarde, već i učinkovito komuniciraju identitet brenda.